Soveromsmøbler som utnytter plassen

Alle våre elementer og løsninger er justerbare til akkurat ditt hus eller din hytte – fordi vi snekrer alt fra bunnen av selv. Mulighetene er uendelige, og en befaring er helt gratis. En erfaren møbelsnekker kommer til deg og planlegger hvordan plassen kan benyttes best mulig, og tilpasser i tillegg overflater, detaljer og farger i forhold til tidligere struktur og kundes ønsker.

Ikke la deg begrense ved å kjøpe løsninger som nesten passer – kjøp et profesjonelt utformet soveromsmøblement av høy kvalitet, spesielt tilpasset deres soverom.

 

Tilleggsutstyr fra våre partnere

Selv om vi designer og lager alt trevirke fra bunnen av trenger vi hjelp med de virkelig intuitive funksjonene som finnes i et soverom i dag – og hvilke bedre partnere enn Nibu.no og beslagteknikk.no på dette feltet.

Skaper og skuffer kan spesialbygges med en rekke spennende elementer. Vi bygger inn alle produkter de leverer – så sjekk ut deres varesortiment, eller spør oss hva vi anbefaler deg for ditt soverom under befaring.

tilleggsutstyr til soverom

Velg i alle Teknos‘ farger!

Noe av det mest unike med å velge et soveromsmøblement elle en seng fra oss er at de snekrene som bygger den er de samme som legger den endelige fargen på produktet – og du kan virkelig velge i all verdens farger. Tilpass utifra tidligere struktur, eller podens ønsker. Vi finner den optimale fargekombinasjonen sammen.

Soverom kan inneholde mange elementer, som skaper, kommoder, senger med rygg, med flere etasjer, og så videre. La deg inspirere av noen av våre tidligere leveranser!