Kjøkkenløsninger tilpasset dere

Alle våre elementer og løsninger er justerbare til akkurat ditt hus eller din hytte – fordi vi snekrer alt fra bunnen av selv. Mulighetene er uendelige, og vi kommer gjerne på befaring. En erfaren møbelsnekker kommer til deg og planlegger et kjøkken som benytter tilgjengelig plass best mulig, og tilpasser i tillegg overflater, detaljer og farger i forhold til tidligere struktur og kundes ønsker.

Ikke la deg begrense ved å kjøpe løsninger som nesten passer – kjøp et profesjonelt utformet kjøkken av høy kvalitet, spesielt laget for dere.

Tilleggsutstyr fra våre partnere

Selv om vi designer og lager alt trevirke fra bunnen av trenger vi hjelp med de virkelig intuitive funksjonene som finnes i et kjøkken i dag – og hvilke bedre partnere enn Nibu.no og Beslagteknikk.no på dette feltet.

Alt fra vask og avfallssortering til demping og hjørneskapsløsninger. Vi bygger inn alle produkter de leverer i ditt kjøkken – så sjekk ut deres varesortiment, eller spør oss hva vi anbefaler deg for ditt kjøkken under befaring.

Velg i alle Teknos‘ farger!

Noe av det mest unike med å velge et kjøkken fra oss er at snekkerene som setter kjøkkenet sammen er de samme som legger den endelige fargen på produktet – og du kan virkelig velge i all verdens farger. Tilpass utifra det som allerede finnes i rommet, eller få kjøkkenet til å stå frem. Vi finner den optimale fargekombinasjonen sammen.

Kjøkkenet kan komme i enhver form eller farge. Her er et utvalg av kjøkken vi har levert tidligere i forskjellige stiler. Ikke glem at vi også lager hyttekjøkken av den gamle sorten, og freser enhver form du måtte ønske i møbelet.