Solrike hyttetomter ved foten av Gaustatoppen

Byggeklare hyttetomter med eget moderne renseanlegg. Hyttefeltet ligger vestvendt og har kjempeutsikt og svært gode solforhold på 850 moh. Fine turmuligheter både sommer og vinter, med oppkjørte skiløyper gjennom feltet. Feltet har vært under utbygging siden 1997 med nå 21 hytter. Vi kan være behjelpelig med valg av hytte i forhold til tomt som velges.

Vi kan tilby ferdig oppsatt prosjekt nøkkelferdig og møblert med f.eks. heltre innredninger fra Bondal Snikkarverkstad. Det kan også levers råbygg for selvbygging. Vi har gode kontakter med lokale entrepenører, snekkere, rørleggere og elektrikere som gjør byggeprosessen enklere for deg som kjøper.

Ta turen til Tuddal og Åråhovde og gjør alvor av hyttedrømmen din!

Informasjon

Eiendom:

Åråhovde hyttefelt har en unik beliggenhet midt i fjell-Telemark på 850 moh, og med Gaustatoppen som nærmeste nabo. Området har flotte tur-fiske-og jaktmuligheter både sommer og vinter. Oppkjørte løyper like utenfor hyttedøra gir mulighet for både korte og lengere skiturer, og du kommer raskt oppå snaufellet. Hyttefeltet har tilgang på fiske med båt i 5 ulike vann i Bondalsområdet. Du kan gå fra hytta og følge stien eller løypa som går gjennom feltet direkte til Gaustatoppen.
Tuddal høyfjellshotell, som er et av landes best bevarte trehotell, ligger 10 minutter gangavstand og må bare oppleves!

Grunneier: John Bondal

Adkomst:

Følg vei 134 gjennom Notodden og til Sauland sentrum, så ta til høyre v, skilt TUDDAL-RJUKAN.
Videre til Tuddal kirke, så til venstre og følg veien til BONDAL ca 8 km, og så ta av til høyre v, skilt ÅRÅHOVDE.

Avstander: Oslo – Tuddal 200 km, Tønsberg – Tuddal 210 km, Skien – Tuddal 120 km.