Baderomsløsninger

Alle våre elementer og løsninger er justerbare til akkurat ditt hus eller din hytte – fordi vi snekrer alt fra bunnen av selv. Mulighetene er uendelige, og vi kommer gjerne på befaring. En erfaren møbelsnekker kommer til deg og planlegger et bad som benytter tilgjengelig plass best mulig, og tilpasser i tillegg overflater, detaljer og farger i forhold til tidligere struktur og kundes ønsker.

Ikke la deg begrense ved å kjøpe løsninger som nesten passer – kjøp et profesjonelt utformet baderomsmøbel av høy kvalitet, spesielt laget for dere.

Tilleggsutstyr fra våre partnere

Vi designer og bygger møbler til badet fra bunnen av, men servant, blandebatteri og håndtak og henglser til skaphører har vi ikke noe eget smieri til. Derfor bruker vi nibu.no og beslagteknikk.no på dette, solide kvalitetsleverandører som gir den siste finishen et håndlaget bad fortjener.

Velg i alle Teknos‘ farger!

Noe av det mest unike med å velge et bad fra oss er at snekkerene som setter møbelet sammen er de samme som legger den endelige fargen på produktet – og du kan velge fra hele fargekartet. Tilpass utifra det som allerede er i rommet, eller la baderomsmøbelet ta oppmerksomheten. Vi finner den optimale fargekombinasjonen!

Baderom er gjerne rene, flislagte overflater, og det er møblene og fargespillet i disse som gjør at badet får personlighet. Ikke la deg begrense, vi kan levere på ethvert ønske!